nedjelja, 29. studenoga 2015.

Nagradnjača :D :D

nedjelja, 29. studenoga 2015.

Bliži nam se vrijeme blagdana i tada svi volimo dobiti barem jedan mali poklončić. Potruditi ću se razveseliti vas za blagdane nekom sitnicom i smjestiti se ispod vašeg bora :D Za sada vas sigurno čeka SECOND HAND blagdansko darivanje.....ali uskoro više o tome.




Ovo darivanje je moja zahvala vama što ste toliko divni i što dijelite svoje mišljenje sa mnom i aktivno sudjelujete na ovom blogu.

Svašta nešto se našlo u paketiću,bacite oko :D




Čeka vas jedan krasan rokovnik koji će odlično poslužiti za upisivanje obaveza u nadolazećoj godini,priznajem da mi je favorit :D Zatim jedan set za nokte koji sadrži pečat za štambiljanje, Catrice lak za nokte i kristalići za ukrašavanje. Blagdani su pravo vrijeme da noktići zasjaju u punom sjaju.
Byphasse micelarna je svima poznata i svakako je treba isprobati ako niste još. Guess torbica ima svoju priču i ako me pratite znate da sam dobila na poklon tri komada. Meni super odradi posao kao mini kofer za kozmetiku koju nosim u torbi. Šlag za kraj, Kiko sjenilo u ljubičastoj nijansi koje je taman za ovo jesensko razdoblje.

Vaš posao je slijedeći :

U komentarima napišite što najviše volite čitati na blogu ili što vam se ne sviđa. Navedite ime pod kojim me pratite na facebooku i vaš izbor je ako želite baciti lajkić na face stranici bloga.
Darivanje je otvoreno za svih i molim vas samo da pazite na izvlačenje i nemojte me zaboraviti kako ne bi morala izvlačiti dobitnicu nekoliko puta.

Darivanje traje do 06.12 ......SRETNO SVIMA :D :D






Pepe Le Pew girl © 2014