subota, 2. kolovoza 2014.

Ebay noviteti!!!!

subota, 2. kolovoza 2014.
Mislim da sam spomenula povezanost i ljubav koja prati Ebay i mene. Šalu na stranu,volim kupovati preko Ebaya jer je dostava relativno brza (tjedan do dva) i cijene su povoljne.
Imala sam malu pauzu od kupovine iz razloga što mi nije ništa trebalo,možeš misliti :D. Kako mi ruževi trenutno stoje u kutiji,bila mi je potrebna neka vrsta stalaže za ruževe. Nema li boljega mjesta za takvu kupovinu od Ebaya. Normalno pronašla sam još par sitnica koje mi normalno nisu trebale ali su našle put do moje potrošačke košarice.

Eto kupljenih sitnica.



Link za stalažu vam ne mogu prikazati jer ga nema više na Ebayu. Cijena je 3,66$ sa besplatnom poštarinom naravno. Radi se o prozirnoj čvrstoj plastici,namijenjenoj za 24 ruža. Dimenzije su 15*10 cm otprilike što je idealno za manji stol,kao što je kod mene slučaj.



Beauty spužvica je kupljena onako bezveze,link je OVDJE
Cijena je 0,99$ i nisam imala nikakva očekivanja. Nisam ljubitelj ovakvih aplikatora ali znatiželja je bila jača pa kažem sama sebi,aj naruči pa da vidim što i kako. Curke ovo JAJE kako je ja od milja zovem je genijalno. Idealna je za utapkavanje korektora i pudera,naprosto sam oduševljena. Samo je smočim sa vodom i krenem utapkavati. Lako je periva i mali minus je što nakon par upotreba ostanu flekice premda je čista. Ali to joj ne uzimam za zlo i planiram kupiti barem još jednu.



Set kistova sam kupila OVDJE za cijenu od 2,39$. Kistovi su neke standarne dužine i nešto su deblji. Mekani su i ugodni za oko jer ne grebu. Mali minus je to što su deblji,samim time neko preciznije šminkanje nije moguće ali ok nije strašno poslužiti će. Oprala sam ih i za sad nema otpadanja dlačica,vidjeti ćemo kako se drže kroz daljnje vrijeme. Pokazali su se jako dobri za blendanje :D



Voljela bi kada biste mi pisali koliko su vam i ako jesu uopće korisni ovi Ebay postovi?
Kupujete li i što preko Ebaya.........pišite.......pišite.
Pusa, pozzzić ;)




Pepe Le Pew girl © 2014